donderdag 26 mei 2011

Een gewone week vol activiteiten

Afgelopen week geen grote evenementen, maar genoeg te doen.

De laatste nationale feestdag voor de zomervakantie: vorige week dinsdag was het WESAK dag. Een boeddistisch feest waarbij de geboorte, de verlichting en het overlijden van Gautama Boeddha wordt gevierd. Op straat verder niets van gemerkt. Maarten is die dag bij een Indiaas vriendje gaan spelen, maar Wesak day werd ook daar niet gevierd.

Zaterdag had de Nederlandse vereniging een speurtocht voor de kinderen georganiseerd in het FRIM (bosbouwinstituut met groot bosreservaat). Pipi kon ondertussen even goed uitgelaten worden, dus die heeft twee uur lekker door de bossen gestruind.

De laatste schoolweken zijn nog vol met activiteiten.
Maarten is druk bezig met een project over de ruimte, waarvoor hij thuis een soort "ruimte"-ganzebord en een model space-shuttle maakt. Voor klasgenootjes die in de zomer vertrekken uit KL moeten nog afscheidsbriefjes worden geschreven. Voor de hockey-club doet Michiel mee aan de organisatie van een intern toernooi op 29 mei, tevens het einde van het hockey-seizoen voor de kinderen.
Ook voor de volwassenen speelt dat, maar dan in de vorm van afscheidsborrels en -feestjes. De hele expat-gemeenschap is volop in beweging, voordat het grote zomerreces aanbreekt.

Leoniek heeft het de laatste weken voor de zomervakantie nog erg druk. Iedere week wel een of andere bijeenkomst met diner 's avonds en dan ook nog een trip naar Indonesiƫ en naar Nigeria, elk van een paar dagen, in het verschiet.
Michiel is druk bezig om allemaal afspraken te plannen in Nederland voor het promotie-onderzoek. Er komt een goede respons van collega rentmeesters, maar ook van organisaties van erfpachters, dus dat wordt hard werken in de paar weken dat hij in Nederland is.

Verder nog alle voorbereidingen voor de bruiloft en logeerpartijtjes. Oftewel, we vermaken ons wel hier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten