zondag 6 mei 2012

Opluchting

Het ontvoerde jongetje is terug na 6 dagen ontvoerd te zijn geweest. Iedereen is erg blij en opgelucht. Heel de stad en ver daar buiten heeft vol gehangen met posters. Op school heeft hij verteld dat het eng was geweest maar dat ze hem verder goed behandeld hebben. Maarten zei dat hij zelfs nieuwe kleren van de ontvoerders had gekregen, het moet niet gekker worden. Dat het jongetje in school uniform wel erg zou opvallen had hij nog niet bedacht. Er is losgeld betaald en hij is donderdag ochtend ergens aan een snelweg vrijgelaten met 50 RM en een mobiele telefoon op zak. Voor hij kon bellen had iemand hem al herkend die z'n ouders heeft gebeld. Goed afgelopen dus. Onze 'regels' blijven onverminderd van kracht. Woensdag was een vrije dag en zijn we een middagje naar Pulau Ketam geweest. Fietsen over smalle straatjes, een erg knus eiland.
Vincent heeft vrijdag opgetreden (zingen) met grade 1 en 2. Thema was milieu met o.a. liedjes over de garbage man en over waterbesparing. Heel verantwoord allemaal.
Ter info: Maarten is afgelopen 2 jaar in totaal 11 cm gegroeid en Vincent zelfs 16 cm. Vooral Vincent z'n benen zijn lang geworden. Ik ben bezig hun winterkleren uit te zoeken en kwam erachter dat de bovenkleding van Maarten niet meer past en dat de onderkleding van Vincent veel te kort is. Vandaag nog een keer gehasht, dit keer door een rubber plantage.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten