maandag 4 april 2011

Allemaal feestjes

Op dinsdag 29 maart draaide de film "Majesteit" in een klein theater hier in KL, georganiseerd door de Nederlandse Vereniging. Een goede gelegenheid voor Leoniek en Michiel om hun 15e(!) trouwdag te vieren door gezellig uit eten te gaan en een filmpje te pakken.

Twee dagen later weer feest toen Pake en Beppe uit Nederland kwamen. Natuurlijk met de nodige cadeautjes en lekkernijen. Weer feest dus. De temperaturen zijn hier de laatste twee weken weer hoog (maxima boven de 35 graden), dus wel even flink acclimatiseren. Vrijdagochtend een uitstapje naar het Birdpark en daarna thuis rustig spelletjes doen.


Zaterdag was de grote dag voor Maarten: 9 jaar. 's Ochtends cadeautjes en een mooie taart die Edna had gemaakt. 's Middags vriendjes op bezoek met nog meer cadeautjes.






Daarna met z'n allen op pad naar Putrajaya, waar we in Optimisten hebben gezeild, gezwommen en gegeten. Gelukkig stond er net een lekker windje, want dat is hier geen garantie. Boten en verzorging was prima en lekker om weer eens op het water te zijn.




En nog niet klaar met leuke activiteiten. Maarten had zondagmorgen een hockeytoernooi voor jongens onder 12 jaar. 16 Maleisische teams en één Nederlands team. Hoewel er flink werd gehockeyd, brak het gebrek aan wedstrijdervaring op. Vincent mocht nog niet mocht meedoen maar vond het wel erg interessant om overal bij te staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten