dinsdag 19 april 2011

Met pake op de jetski

HET MEEST SPECTACULAIRE MOMENT VAN DE WEEK!

Na het weekend in Camaron Highlands was het weer tijd voor een gewone schoolweek. Een gewone schoolweek betekent:
- Maandagmiddag: Bontekoe (Nederlandse school) tot 18 uur.
- Maandagavond: Leoniek hockey om 20 uur.
- Dinsdagmiddag: Vincent z'n laatste les bij logopodie. Hij weet nu hoe hij de 'l', de 'r' en de 's' moet uitspreken, hij kan het, maar hij moet het alleen nog doen. Veel herhalen dus.
- Woensdag early dismissal: de kinderen zijn om 12 uur vrij en 's middags hebben Casper en Michiel (twee NL vriendjes) hier gespeeld.
- Woensdagmiddag: reden van de early dismissal was een bijeenkomst in het kader van de accreditatie van Mont Kiara International School. Michiel zit in een ouder-panel: interssant ivm de ervaring met de certificering voor taxateurs in NL (Vastgoedcert)en mogelijkheden voor de Bontekoe.
- Woensdagavond: Michiel hockey om 19 uur.
- Donderdagmiddag: Maarten heeft van 15-16 uur basketbal na schooltijd. Vincent heeft van 16.30-17.30 gymnastiek.
- Donderdagavond: Maarten heeft tennisles met Julian, een NL vriendje. Vincent wil natuurlijk ook meedoen. De tennisleraar leert aan de ene kant van het veld Julian en Maarten alle slagen. Vincent staat aan de andere kant van het net en probeert alle ballen terug te slaan, wat hem nog best wel goed lukt.
- Vrijdag: normaal het begin van het weekend en 's middags naar de Carrefour om alle boodschappen voor de week in te slaan.

Maar dit weekend direct vanuit school vertrokken naar Penang om pake en beppe weer op te halen, die van de Cameron Highlands waren doorgereisd naar Penang. Een resort met zwembad, aan het strand, dus veel zwemmen. Maar het allerleukste was de jetski. Pake heeft op zondagochtend een jetski gehuurd en iedereen mocht een rondje mee op de zee.

Verder zijn we zaterdag en zondag in Georgetown geweest: Blue Mansion, Kek Lok Si tempel, beetje in het historische stadscentrum rondgelopen (world heritage) en lekker gegeten. Er is nog genoeg te zien en te doen op dit eiland, dus we komen hier zeker nog eens terug.

Voor Harm en Jopie is het de laatste week. Nog wat laatste bezoekjes: de Batu Caves, een Shopping Mall. Leoniek zit helaas deze week in Singapore en Hong Kong en komt pas donderdag eind van de middag terug. Ze is nog net op tijd om Harm en Jopie weer naar het vliegveld te brengen, maar geen verjaardag vieren op 20 april dit jaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten