vrijdag 18 november 2011

Business as usual

Al een tijdje geen nieuw blog, maar er is ook weinig bijzonders te melden, geen leuke foto's of filmpjes. Het gewone gezinsleven gaat hier z'n gangetje, met school, werk en sporten.

Leoniek is de afgelopen weken drie keer op stap geweest: 4 dagen Vietnam (Ho Chi Min stad en Hanoi), 3 dagen Indonesiƫ (Jakarta) en een dag Penang (hier in Maleisiƫ). Nadat Leoniek op zaterdag eind van de middag was aangekomen uit Hanoi, stonden we binnen 24 uur weer op het vliegveld om haar weg te brengen naar Jakarta. Tot groot verdriet van Maarten en Vincent, die het maar niks vonden dat Leoniek zo lang weg was.

Afgelopen weken ook hard gewerkt aan het promotie-onderzoek. Als het goed is komt er binnenkort een eerste artikel in Agrarisch Recht. De promotor, met wie ik vandaag een skype-afspraak had, had weinig opmerkingen en was tevreden over de voortgang. En als je zaken echt goed uitzoekt en uiteenrafelt, kom je nog wel eens tot leuke conclusies, die hier en daar nog wel wat stof zullen doen opwaaien. Hierover voer ik ook met een paar erfpachtdeskundigen regelmatig via email een inhoudelijke discussie. Leuk en we gaan stug door.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten