donderdag 24 november 2011

schoolconcert Vincent


Nog ruim drie weken voordat de kerstvakantie begint, dus het wordt weer tijd voor de schoolconcerten. Vincent beet vandaag de spits af met als hoogtepunt de "Turkey Song" over de kerstkalkoen. En zoals je ziet doet hij enthousiast mee, hij had het thuis al een paar keer gedemonstreerd.

Allebei doen ze het trouwens goed op school. Deze week kregen we de digitale schoolrapporten en ze scoorden op alle fronten op het vereiste niveau en soms daarboven. Vincent had alleen nog wat moeite met Engels lezen en schrijven, maar daar wordt met huiswerk hard aan gewerkt.

Sinterklaas leeft hier nog helemaal niet. Vorig jaar werd op zaterdagavond nog trouw de schoen gezet, maar dit jaar talen ze er allebei niet naar. Het Sinterklaas-journaal op uitzending gemist hebben ze nog geen een keer gekeken. Op 3 december 's ochtends arriveert de Sint hier in Maleisiƫ en daar gaan we wel naar toe en die avond vieren we Sinterklaas. Op een koffieochtend van de NL vereniging hebben we wat pepernoten, een banketstaaf en gevulde speculaas, ingevoerd vanuit NL, ingeslagen.

Morgen een lang weekend vrij omdat op zondag het Islamitisch Nieuwjaar begint en het maandag dus een "replacement holiday" is. Dus gaan we maar weer eens op pad. Ditmaal staat Langkawi op het programma, een eiland aan de westkust vlak bij Thailand. Daarover volgende week meer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten