dinsdag 24 april 2012

Verjaardagen

Zoals altijd is april een drukke maand met verjaardagen. Maarten's verjaardag hebben we gevierd op Rawa, samen met Rob en Nel. Inmiddels zijn ook de verjaardag van Leoniek en Vincent achter de rug. Alleen de kinderfeestjes komen er nog aan. Met Maarten gaan we komend weekend zeilen met optimisten in Putrajaya, Vincent wil graag gaan bowlen dus dat gaan we binnenkort ook doen.

Als verrassing voor Leoniek hebben we op 20 april 's avonds in het draaiend restaurant op de KL-tower gegeten. Op 282 meter hoogte draait het restaurant 360 graden rond in 1,5 uur. Het begon om 18.30 nog in het licht met uitzicht op de Twin Towers, om 19.30 was het donker en hadden we een schitterend uitzicht over Kuala Lumpur by night. De jongens raakten niet uitgekeken en hangen hier tegen het raam waar ze niet waren weg te slaan. Ook voor ons gaf het een bijzonder gevoel, zo'n locatie. En het buffet was ook bijzonder lekker. Een bijzonder verjaardagsdiner! Kado voor mezelf: leesbril.


Het verjaardagsdiner dat Vincent had uitgekozen was een stuk simpeler: pizza!! Gewoon besteld en thuis bezorgd via Canadian Pizza en ijs na. En een tafel vol cadeaus uit Nederland en Maleisiƫ. Per post kwam precies op de 24ste het kado van Harmien en Erik aan, perfect getimed.

Voor de traktatie op school hadden eerst Maarten en vandaag ook Vincent samen met Edna cupcakes gebakken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten